Välkommen till det första steget i att upptäcka din unika potential!

Vad är det som gör just dig unik? Det är en enkel fråga som ofta är svår att besvara. Dock är förmågan att svara på den avgörande när det kommer till att övertyga kunder att välja er istället för era konkurrenter. Det är något som vi lägger stor vikt vid. Genom att förstå din egen unikhet blir hela processen betydligt lättare.

Med över ett decenniums erfarenhet inom försäljning och nätverkande, hjälper vi företag att effektivt och smart hantera försäljningsprocessen. Central i detta arbete ligger att identifiera och framhäva det som gör er unika.

Our History

Jag heter Samir Diaz, grundare av HappySälj AB.

Under mina år som säljare har jag stött på många som tror att man antingen föds som säljare eller att de inte har något unikt att erbjuda, vilket får dem att tvivla på om någon kommer att lyssna på dem. Jag vill påstå att detta är felaktigt, och det var en av huvudorsakerna till att jag startade HappySälj.

Vi är alla unika, och det är grunden för hur jag arbetar med försäljning. Jag hjälper företag att utforma skräddarsydda säljprocesser som bygger på deras unika arbetssätt. Genom mina föreläsningar och utbildningar kan jag även hjälpa dig att övervinna rädslan för att prata inför andra. För de som redan är bekväma och erfarna inom försäljning handlar det mer om att få nya perspektiv och verktyg.

Mina två söner lär mig varje dag hur man kan arbeta med försäljning genom sina frågor och nyfikenhet. De använder detta för att utmana mig och försöka få som de vill. Ibland lyckas de till och med, och ibland tror jag till och med att det var mitt beslut från början. Kan jag bli irriterad? Nej, jag är bara stolt! För det tvingar mig att förbättra mina kunskaper och övertyga dem om varför de inte kan få som de vill. Det är ett bevis på att försäljning är överallt, och det är därför jag säger på mina föreläsningar att alla är säljare! 

Med HappySälj vill jag också framhålla det positiva med försäljning. Försäljning handlar inte bara om att sälja, det handlar om att hjälpa.

  • HappySälj är din partner för att maximera företagets försäljning. Vi tillhandahåller skräddarsydd utbildning, inspirerande föreläsningar och effektivt säljstöd.

  • Om du strävar efter att förbättra dina säljfärdigheter, identifiera din unika säljstil, etablera en effektiv struktur och framför allt, lyckas med avslut för att kunna bistå dina kunder, då är HappySälj det rätta valet för dig.

  • Vi inleder med ett möte för att få en djupare förståelse både för dig och din verksamhet. Detta gör att vi kan strategiskt planera vårt arbete och erbjuda den bästa hjälpen för att du sedan enkelt kan bistå dina kunder på ett effektivt sätt.

  • Genom att boka ett möte idag kan vi påbörja vår hjälp omedelbart istället för att skjuta upp det till senare. Vi förstår vikten av att inte vänta för länge.